Ardei umpluti cu carne de curcan in sos

de mihaelaM in Curcan, 15 Sep 2011 | 3888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne de curcan
  • 1rosie
  • 1ceasca orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 cana suc de rosii
  • 1ceasca bulion de ardei
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de curcan in sos:

Scobim ardeii,ii spalam bine dupa care ii vom lasa sa se scurga bine de apa.

Intre timp tocam carnea de curcan(eu am avut un piept) peste care vom pune ceapa taiata marunt,orezul spalat bine in cateva ape si condimentele. Omogenizam totul dupa care vom umple ardeii iar din rosie vom face capacele pe care le vom pune la ardei.

Cand ardeii sunt gata ii vom pune intr-o oala peste care vom adauga apa fierbinte.II acoperim cu un capac si ii vom lasa sa fiarba la foc mic cam 1 ora.Dupa o ora vom adauga si sucul de rosii impreuna cu bulionul de ardei si mai lasa inca o ora la foc mic. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu piept de curcan si iaurt