Ardei umpluti

de ana in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2010 | 4941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (vita+porc)
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de orez
  • 14 ardei potriviti
  • cimbru,piper
  • pasta de ardei iute
  • sare
  • 2 oua
  • 300 ml bors
  • 1 kg rosii
  • 3 linguri cu ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii ii spalam bine si le scoatem cotorul curand bine interiorul de seminte.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiata cubulete mici,cele 2 oua,sarea ,piperul ,cimbrul si orezul spalat bine.

Cu aceasta compozitie umplem ardeii (nu ii umplem detot ,trebuie sa lasam putin spatiu pentru ca orezul isi mareste volumul)

Ardeii umpluti ii capacim cu felii de rosii.Ii asezam  in "picioare" intr-o oala cu pereti inalti ,turnam borsul apoi turnam apa ca sa acoperim ardeii.Le punem capac si ii fierbem la foc mic .Rosiile ramase le taiem cubulete si le calim in ulei .Pasta obtinuta o turnam peste ardei spre final.

Ii servim calzi alaturi de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

29.07.2010, 11:45

eu tot asetpt ardei de la tavipana ce imi trimite tavi iau de la tinedecis is aici tot 5 f

Julie 1

29.07.2010, 22:00

Imi plac mult!

ana 1

30.07.2010, 09:47

Nadina Tavi a cam dat bir cu fugitii @Julie si noua ne plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti la cuptor