Spalam bine ardeii,le taiem coditele cu tot cu o bucata de ardei si ii curatam bine si pe interior. Carnea tocata o amestecam cu ceapa spalata si tocata marunt,oul,orezul spalat si verdeata tocata marunt. Adaugam sare si piper dupa gust si omogenizam bine compozitia. Cu mana sau cu ajutorul unei lingurite,luam din amestecul de carne si umplem ardeii. Deasupra acoperim cu cate o felie de rosie.Punem ardeii vertical in cratita,adaugam apa cu pasta de tomate(cat sa-i acopere)si-i punem la fiert.Dupa ce s-au fiert,inclusiv carnea,amestecam cele 2-3 linguri de faina cu putina apa,omogenizam compozitia si adaugam usor peste ardei amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Mai lasam la foc mic 15-20 de minute,oprim focul si adaugam patrunjel tocat marunt.
1
Cam dupa 30 de minute am bagat cratita la cuptor.