Carne la ceaun

de geobucataras in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 3234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc
  • 1 kg pulpe pui
  • carnati proaspat 2 fire
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • un pahar vin alb
  • ulei
  • o cana apa
  • delikat de legume de la knor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la ceaun:

Carnea o spalam bine si o taiem cum dorim, o condimentam cu delicat .Intr-un ceaun punem uleiul , carnea, foile de dafin, usturoiul pisat , vinul si apa si lasam sa fiarba pana ramane uleiul si se prajeste  carnea un pic in ulei, noi nu am prajit-o prea tare sa nu se usuce.

TIPS-URI

1

Noi am mancat carnea cu varza murata taiata marunt si frecata cu putin ulei , e o bunatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.01.2015, 19:48

reisnaor_2006 1

29.01.2015, 19:44

foarte buna

Bya Ralu 1

03.02.2015, 17:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ied cu cartofi in stil Mallorca