Ardei iuti in otet

de alinutzika in Conserve, 5 Aug 2011 | 4128 vizualizari

 

Cantitatile de otet si zahar nu le pot da exact, pt ca variaza in functie de cati ardei aveti si de cat ati umplut de tare borcanul.Oricum, puteti doar aproxima cantitatea de " sirop" de care e nevoie. S-ar putea sa va ramana sau sa nu va ajunga. Eu o sa va spun de cat sirop am avut nevoie eu, la cantitatea mea de borcane.

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • otet
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:


Ardeii se spala si se asaza in borcane. Otetul si zaharul se pun in proportie de 50-50, adica jumate otet, jumate zahar, in cantitati egale. Mie mi s-au umplut 3 borcanele de 400 g cu ardei. Deci, am pus 1/2 kg zahar + 1/2 l otet, am amestecat pana s-a topit zaharul si am pus peste ardei, in borcane. Mi-a ajund exact la fix.
Se pun la rece. Sunt ideali langa ciorba si nu numai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

RuxyRux 1

05.08.2011, 22:51

Merg perfect la o ciorbica, la o sarmaluta...buna idee

alinutzika 1

05.08.2011, 23:05

multumesc...

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti cu stafide