Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g.
In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet.
Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan.
Deasemeni mai adagam cate o frunza de dafin ,1-2 frunze de visin si cateva boabe de piper.
Deasupra punem cate o frunza de telina.Completam cu apa si capacim.
Punem borcanele intr.un vas mai inalt(putin mai inalt decat inaltimea borcanelor), pe fundul caruia am asezat prosoape de bucatarie.
Adaugam apa rece atata cat sa ajunga pana la buza inferioara a borcanului.
Cand apa incepe sa fiarba dam focul pe mic si fierbem circa 15 min.
Tragem vasul de pe foc, acoperim cu paturi groase si lasam asa pana a doua zi cane scoatem borcanele din vas,le stergem si....gata.....in camara cu ele.