Ardei iute pentru iarna

de jolygina in Muraturi, 30 Oct 2011 | 10019 vizualizari

 

am facut aceasta reteta dupa sfaturile mamaici mele ,pe care o iubesc enorm

 

INGREDIENTE

  • ardei iute
  • otet 
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute pentru iarna:

Spalam ardei bine si ii asezam in sticle ,eu i-am pus in sticle de 1 litru .

Dupa ce ii asezam in sticle punem cam 2 linguri de sare sau o mana asa cum zice mamaia mea ,dar acum depinde de mana ,dar in general  2 linguri sau o lingura jumate ,dupa care punem jumatate otet in sticla si jumatate apa ,cu cat e mai mult otet cu atat sunt mai putin iuti ardeii ,otetul ia din iuteala lor .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

jolygina 1

31.10.2011, 18:26

multumesc fetelor va pupic

Cris2711 1

01.11.2011, 17:28

langa o ciorbita asa cum zice Dia

jolygina 1

03.11.2011, 10:24

asa este sunt deliciosi langa o ciorbita deja am inceput din ei sa mancam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet