Ardei cu branza de burduf

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 11015 vizualizari

 

Foarte gustosi ,aromati si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.ardei(sa fie de culoare verde,portocalii si rosii)
  • 500g branza de burduf,
  • 200g unt,
  • o ceapa de marime potrivita,
  • boia de ardei dulce si marar verde tocat                                    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu branza de burduf:

Se curata ardeii,se scot semintele,se spala bine si se pun la scurs.

Pachetul de unt se mixeaza spuma si se adauga pe rand cate putina branza de burduf pana se pune toata.Rezulta o crema de branza spumoasa in care se pune o ceapa de marime potrivita tocata marunt.

Ardei rosii i-am umplut cu crema de branza alba.Am impartit in doua crema de branza ramasa si am pus marar tocat in una iar in cealalta am pus boia de ardei dulce.Eu nu am mai pus sare in crema  deoarece era branza sarata.Cele doua creme se pun in ardei dupa preferinta.Poti alege ardeiul portocaliu pentru crema cu marar si cel verde pentru crema cu boia.Arata foarte bine ca aperitiv si sunt foarte gustosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj