Aperitive cu carne de curcan si branza

de Dea_Dea in Curcan, 14 Mai 2013 | 3594 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata de curcan
  • sare
  • 100 gr branza telemea putin sarata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu carne de curcan si branza:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare.

Se pune tigaia la incins si se fac placintele de carne , care se rumenesc pe ambele parti. Se lasa la racit un pic.

Branza se taie feliute , nu foarte groase.

Cu decupatoare de aperitive se taie o bucata de carne, una de branza , una de carne si una de branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu carne de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă