Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

de Oana in Curcan, 11 Iul 2014 | 7987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan- 800 gr
  • un ardei capia
  • 3-4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 3 rosii de gradina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper 
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker:

Pulpa de curcan se cresteaza din loc in loc, se spala si se pune in vasul de la Multicooker. Se mixeaza la robot ardeiul capia cu usturoiul, ceapa si rosiile si se pune amestecul peste carnea de curcan. Se condimenteaza cu sare si piper, cimbru uscat si putin ulei de masline.

Se inchide capacul si se seteaza programul STEW pentru o ora. Cam la 15 minute am deschis capacul si am intors carnea pe partea cealalta.

A iesit incredibil de frageda si tare gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu ceapă şi sos cu piure