Iata cateva platoturi tocmai bune pentru mese festive! Le-am adunat aici pe toate, sa va inspirati :))
1. Platou cu rulada de cascaval, rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati, ardei umpluti cu crema de branza, acordeoane de rosii umplute cu salata de vinete.
2. Platou taranesc, pentru masa de Anul Nou: toba, lebar, caltabos(toate facute in casa), telemea de vaca, rosii cherry, masline verzi si negre, sorici, sunculita taraneasca, ceapa de apa, castraveti si sunca de praga.
3 si 4. Doua platouri pentru masa de Craciun, tot cu “chestii” traditionale de porc, rulada de cascaval si masline.
5. Frigarui cu telemea de vaca/rosii cherry/masline si altele cu cascaval/pepene galben/strugure/rosii cherry, toate infipte intr-un pepene galben.
6. Platou cu salata de ton pe frunza de salata verde si rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati.
7. Platou taranesc cu branza telemea, rosii, kaizer, masline si rosii.
8. Platou cu rulouri de cascaval umplute cu salata de telina si mar, dobos cu sunca si cascaval si salata de cruditati cu pui pe felie de mar
9. Turnulete taranesti, cu ceapa rosie, kaizer, branza si rosie.
10. Platou cu rulouri de sunca cu salata de cruditati, ardei umpluti cu pasta de branza si chiftelute.
11. Soricei, oua umplute cu pasta de pateu, galbenus si mustar.
12. Platou cu tartine cu crema de branza si somon afumat
13. Terina cu ficat si sos de afine
14. Masa de Craciun aranjata
15. Tartine cu salata de pui si ardei copt
16. Stelute cu pasta de branza si somon afumat si 17. alaturi de salata de pui cu ciuperci, salata de pui cu porumb si salata de cruditati
18. Tartine cu pasta de ton si masline
19. Terina cu spanac
20. Arici tepos, frigarui cu branza, cascaval, struguri, rosii cherry si castravete, floricele de praz