Rulada aperitiv cu crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2013 | 17024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 g lapte
  • 4 oua
  • sare,piper ,nucsoara
  • Umplutura:
  • 250 g ricotta
  • 150 g crema de branza
  • sare,vegeta
  • 150 g mortadella felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza:

Blatul: Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam bine .Turnam desupra laptele amestecand mereu si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare,piper si nucsoara.Adaugam pe rand oua amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30-35 de minute pana cand se rumeneste bine. 

Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt ,il rulam bine si il lasam se se raceasca.

Amestecam bine ricotta cu crema de branza si condimentam dupa gust cu sare si piper,si o intindem bine pe blatul racit. Deasupra asezam feliile de mortadella si rulam bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă aperitiv, cu carne tocată