Aperitive cu crema de branza si somon

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2010 | 12212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • telemea
  • 1 lingura smantana
  • castravete
  • rosii
  • cateva felii de paine
  • gogosar
  • piper
  • file de somon afumat
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu crema de branza si somon:

Se piseaza telemeaua cu o furculita,se adauga smantana,piper,marar si se amesteca.Se taie gogosarul,putin file de somon marunt si se adauga in crema de branza.Se scobesc rosiile,castravete il taiem felii mai groase,si in mijloc il scobim putin.Miezul ce ramane il taiem marunt si il punem in branza.Feliile de paine se pun in aparatul de paine .

1)Se ung feliile de paine cu crema de branza,se adauga o fasie de somon afumat.
2)Se umplu rosiile cu crema de branza.
3)Se pune branza pe feliile de castraveti si se decoreaza cu somon afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu crema de branza si somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu legume si branzeturi Delaco