Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2021 | 2773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pasta de mici
  • 250 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • 2 gr piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza:

Se rade branza telemea intr-un vas, se amesteca cu untul, galbenusurile de ou, piper si putina sare daca este cazul si branza nu este foarte sarata. Se amesteca foarte bine sa se omogenizele toate ingredientele. 

Pasta de mici de mai framanta putin pentru a se lega mai bine apoi se intinde un strat subtire de 1 cm grosime, pe o folie unsa cu ulei.

Peste stratul de pasta de mici se intinde compozitia de branza, se ruleaza apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, fara folie. 

Ruloul de carne se unge cu putin ulei, si se coace cca 30 de minute in cuptrul incins la 150 grade celsius. 

TIPS-URI

1

se poate adauga ( cui ii place) si 1/2 legatura de patrunjel verde

2

daca branza este foarte sarata ea se poate combina cu branza de vaci iar pentru a fi siguri ca preparatul este bine facut ruloul nu trebuie sa aibe mai mult de 6-7 cm in diametru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.03.2021, 19:30

trifadalia 1

12.03.2021, 21:44

Panacris sa stii ca e si gustos.Nici eu nu credeam pana am degustat si de atunci se mai cere la meniu .

oanapl 1

13.03.2021, 14:08

Interesantă combinație!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tapas cu jambon