Drob din organe de iepure de casa

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 8336 vizualizari

 

Nu pot sa va spun decat ca a iesit o bunatate!Nu dau cantitatile ,pentru ca am folosit organele de la in iepure.

 

INGREDIENTE

  • rinichi
  • ficat
  • inima
  • o bucata de carne
  • 2 oua
  • o foaie dafin
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • pipe
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de iepure de casa:

Punem la fiert organele impreuna cu foaia de dafin.

Cupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca.

Ceapa o tocam marunt si o inabusim in putina apa.

Cand organele s-au racit le dam prin masina de tocat.

Intr-un vas amestecam organele tocate,ceapa ,usturoiul pisat ,cele doua oua,sare ,piper si patrunjelul tocat marunt.

Ungem o tava,eu am folosit un vas yena,punem compozitia si deasupra turnam oul batut.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si servim cu mustar sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de iepure de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta drob