Aperitiv cachir - parizer algerian

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2021 | 3374 vizualizari

 

O rețetă pe care vroiam s-o fac de ceva timp.
Mă temeam că e greu de făcut, dar este foarte rapida și ușoara

Aveti nevoie doar de un mixer foarte bun pentru că trebuie să transformati carnea intr-o pasta.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cachir-parizer-algerian.html
 
sau
https://youtu.be/yDXZ3_OcQok

 

INGREDIENTE

  • 450 gr piept de curcan
  • 3 ouă
  • 4 felii de brânză cheddar (sau 3 porții de branza topita)
  • 2 linguri de făină fără carbohidrați Szafi (sau 3 linguri de griș fin)
  • 1 linguriță de boia de ardei
  • sare, piper proaspăt măcinat
  • ½ linguriță de coriandru măcinat
  • 1 linguriță pudră de usturoi
  • 1 linguriță de paprika afumată
  • 1/2 linguriță chimen pudra
  • 100 ml ulei de măsline
  • măsline verzi fără sâmburi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cachir - parizer algerian:

Taiati carnea bucati mici si puneti-o in mixer sau robotul de bucatarie. Adăugați ouăle, brânza felii, condimentele. Mixati totul. Apoi adăugați făina și uleiul și mixati din nou. Puneti 2 foi de film pe planul de lucru. Se toarnă amestecul de cachir si se etaleaza. Puneți măslinele taiate deasupra.  Rulati si formați un salam, strangeti bine cele două capete ale filmului de plastic si rulati-l.  Înfășurați-l apoi într-o folie mare de aluminiu.  Dati la cuptor si gatiti la bain-marie timp de aproximativ 25 de minute la 200 ° C.  Lăsați să se răcească timp de 4 ore, scoateți-l si tăiați-l felii subțiri.  Pastrati la rece infasurat intr-un film in plastic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cachir - parizer algerian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

12.06.2021, 20:01

Chiar imi place cum ti-a iesit! Suna tentant! Bravo!

dantes 1

13.06.2021, 10:57

Interesant!

mirela0911 1

20.06.2021, 20:57

Interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj