Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 22485 vizualizari

 

Sunt delicioase atat calde, cat si reci si se fac super usor!

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciuperci champignion
  • 25 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri patrunjel verde tocat fin
  • sare si piper dupa gust
  • fulgi de chilli
  • felii de bagheta alba
  • jumatati de oua de prepelita pt décor
  • 1 lingurita boia pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante:

Se spala ciupercile si se taie felii. Se incinge o tigaie teflonata si se pune untul, rondelele de usturoi si apoi ciupercile. Se amesteca usor. Se condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli si se lasa pe foc 5 minute, pana scade zeama. Se ia tigaia de pe foc si se pune patrunjelul verde, apoi se transfera ciupercile intr-un bol.

Se pun ciupercile pe feliile de bagheta si se decoreaza cu jumatati de oua de prepelita si putina boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton pe crostini de paine de secara