Cornulete aperitiv cu somon afumat

de lilik in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 10497 vizualizari

 

foarte rapid si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 100-150 gr somon afumat
  • 1 foaie rotunda de aluat de foietaj(cca 230 gr)
  • 1 galbenus de ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete aperitiv cu somon afumat:

intindem foaia pe masa si o taiem in 12 fasii.

pe fiecare fasie punem somon afumat si rulam.

punem cornuletele pe o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenusul de ou.

dam la cuptorul preancalzit la 200° pana se rumenesc frumos(15-20 de min).

le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete aperitiv cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa