Aperitiv briose cu bacon si cascaval

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2017 | 4928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 lg ulei
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon crud
  • 3 lg ceapa verde
  • 3 lg patrunjel
  • 1/2 lingurita sare
  • seminte floarea soarelui crude
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu bacon si cascaval:

Se prajeste baconul taiat, cateva secunde.

Se rade cascavalul, pe ochiurile mici.

Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, uleiul si sarea. Se adauga baconul, cascaval ras, ceapa verde taiata cubulete si patrunjelul tocat marunt. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele.

Se ung formele de briose cu ulei si se presara faina. Se pun cate 2-3 lg in fiecare, astfel incat sa rezulte 12 briose. Se presara seminte de floarea soarelui peste toate briosele si se introduc in cuptorul preicalzit, la temperatura de 180 o C, timp de 35-40 minute. Eu am cuptor vechi si le-am tinut  mai mult. Trebuie sa se rumeneasca putin si sa verificati cu scobitoarea daca sunt facute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi acordeon la cuptor