Oua ascunse in rosie

de adnia in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2013 | 2835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  •  2 oua
  • 4 felii prosciutto (eu am folosit sunca crud-uscata)
  • cascaval, masline negre pt decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ascunse in rosie:

 

Se prepara extrem de usor: taiem capacelele rosiilor, si cu o lingura le scoatem continutul. Obtinem astfel niste gaoace, pe care le condimentam putin in interior.

Apoi le asezam pe 2 felii de prosiutto dispuse in cruce si le umplem cu cate un ou crud.Dupa care ridicam usor capetele feliilor de prosciutto si imbracam rosia, ca pe un pachetel. Bagam frumos pachetelul in cuptorul incins bine pana se coace uol si se rumeneste prosciutto (sau sunca, dupa caz:)...eu le-am tinut 10 min.
Si sunt gata de servire!noua ne-au placut muuuult si deci, voi repeta reteta cu siguranta!Sunt ideale pt un mic dejun mai sofisticat, sau pur si simplu, cand doriti sa va rasfatati. Pofta buna!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ascunse in rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca aperitiv vegetarian