Cel mai bun aperitiv!
Mai intai se amesteca untul rece cubulete cu faina si sarea. Se amesteca pana cand totul se transforma in bobite mici ca de orez apoi se adauga cele 3 lg de apa si se framanta bine pana cand totul se omogenizeaza.
Impartiti aluatul in 4 bucati si aplatizati aluatul cu sucitorul, avand grija sa nu se rupa. Asezati aluatul in forme avand grija sa ramana si pe margine. Gauriti aluatul din loc in loc cu furculita pentru a nu creste. Apoi lasati la frigider 30 de minute.
Intre timp amestecati ouale batute cu smantana si putina sare. Adaugati sunca taiata cubulete, maslinele, patrunjelul si branza.
Cand scoateti formele din frigider asezati hartie de copt deasupra si introduceti in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la foc mic, pana aluatul se intareste.
Scoateti formele din cupotor si adaugati compozitia. Puneti o feliuta de rosie deasupra si oregano (daca doriti).
Se mai introduce la cuptor pana cand compozitia este facuta, aprox 15-20 min, la foc mic.