3 in 1, mic dejun, pranz si cina

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2017 | 3813 vizualizari

 

Cum s-ar zice , n-ai pentru cine gati, nici de mancat nu-ti vine, dar musai sa incropesti ceva acolo ca sa nu se invarta pamantul sub picioarele tale.....sau cu alte cuvinte ''Lenea e cucoana mare''....:)))

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte dulce
  • 150 g malai
  • un praf de sare
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • cca 150 g branza de burduf, din aia buna de se intinde sfoara
  • si chef de gatit.....:)))
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 3 in 1, mic dejun, pranz si cina:

Intr-o craticioara punem laptele si sarea la fiert, cand da in clocot, adaugam malaiul, amestecam si apoi adaugam si untul si lasam sa fiarba la foc mic cca. 15 min.

Pregatim un vas rotund de yena ( cca 15 cm diametru), rasturnam malaliguta si o asezam si pe peretii vasului, in mijoc radem branza de baurduf si spargem oul in mijloc, dam vasul la cuptor cca. 15 min, pana ce oul este facut. Scoatem vasul din cuptor si mancam cu pofta, asa fierbinte ..........problema este ca mie mamaliga-mi provoaca foame...deci care ai facut mancare cu carne sa vin la tine?:)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "3 in 1, mic dejun, pranz si cina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

10.10.2017, 00:26

Hai in vizita ca am o friptura cu ceafa de porc . langa ea am pus si niste carnat afumat de casa

dantes 1

11.10.2017, 06:40

Super!

kytz 1

11.10.2017, 06:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Balmos