Ghiveci de legume

de Miha in Mancaruri de post, 17 Iun 2009 | 6124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Vanata,ardeiii si rosiile le punem la copt pe un gratar.

Lasam la racit,intr-un vas acoperit,astfel se formeaza aburii si se vor curata mai usor.

Ceapa o tocam f marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline.

Legumele le tocam marunt (eu le-am robotit) si le adaugam peste ceapa.Potrivim gustul de sare si piper si dam la cuptor,pana scade si ajunge la consistenta dorita.

Am servit cu pulpe de pui pe pat de sare. Fara friptura,se incadreaza f bine in rubrica,"mancare de post". :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3307 puncte

MotanLaOale

1074 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Soia marinata si prajita