Pulpe cu sos de rosii

de mihaelaM in Pui, 1 Sep 2011 | 8849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 5-6 rosii mari(2 cani  de suc)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu sos de rosii:

Pulpele le parlim bine dupa care le spalam,le taiem si le punem in tigaia dry cooker.

Intre timp punem uleiul intr-o craticioara unde vom adauga usturoiul taiat marunt,lasam putin sa se calesca dupa care vom pune sucul de rosii  si lasam sa fiarba cam 25 minute.

Cand sucul este aproape gata adaugam si pulpele impreuna cu sarea si piperul si mai lasam la fiert cam 5 minute.Stingem focul si putem adauga patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor