Pulpe cu sos de rosii

de mihaelaM in Pui, 1 Sep 2011 | 8917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 5-6 rosii mari(2 cani  de suc)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu sos de rosii:

Pulpele le parlim bine dupa care le spalam,le taiem si le punem in tigaia dry cooker.

Intre timp punem uleiul intr-o craticioara unde vom adauga usturoiul taiat marunt,lasam putin sa se calesca dupa care vom pune sucul de rosii  si lasam sa fiarba cam 25 minute.

Cand sucul este aproape gata adaugam si pulpele impreuna cu sarea si piperul si mai lasam la fiert cam 5 minute.Stingem focul si putem adauga patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman