marinicayou10

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 26.10.2010

RETETE66
PRIETENI37
Retete

Drob cu organe de porc si carne tocata

In Ficat la 7 Apr 2012

Se spala bine organele si se pun la fiert.Cand sunt fierte ,se toaca marunt cu cutitul si se pun in castron.Ceapa,usturoiul se toaca si ele cu cutitul si se adauga peste organe,se adauga si carnea tocata,sare,piper,cimbru,ouale si se amesteca bine .Se pune compozitia in tava de cozonac tapetata...

Crochete de pui pe pat de salata

In Pui la 3 Apr 2012

Taiem pieptul de pui fasii lungi si le punem intr-un castron. Peste pui punem mustarul, oul, sarea, piperul, cimbru si oregano si amestecam bine. Lasam 30 minute, apoi dam fasiile de pui prin faina si prajim in ulei. Rupeti salata verede cu mana, pe farfurie, asezati rondele de ridichi si...

Placinta cu branza

In Dulciuri la 2 Apr 2012

Intr-un castron punem uleiul cu apa, zaharul, praful de copt, esenta si amestecam bine. Adaugam cate o cana de faina si amestecam bine. Apoi framantam pana devine o coca destul de tare ca sa intindeti foaia. O lasam deoparte pana ne ocupam de branza. Intr-un castron punem branza si ouale si...

Mazare cu coaste proaspete

In Porc la 2 Apr 2012

In primul rand prajim coastele putin, in ulei. Le scoatem pe o farfurie. Separat intr-o craticioara calim ceapa si adaugam coastele. Adaugam mazarea si putin apa si lasam sa fiarba bine. Adaugam sare si piper, apoi bulion si la sfarsit marar. O mancare foarte simpla si buna Pofta buna

Tort de mere si zahar ars

In Torturi la 1 Apr 2012

In primul rand punem o craticioara pe foc cu cele 10 linguri de zahar si il ardem.Il intindem bine in cratita si il lasam la rece.Dupa ce sa racit il ungem cu margarina sau unt. Radem merele curatate de coaja pe razatoare si le amestecam cu scortisoara si rom.Nu va speriati...ca nu vedeti zahar...

Ardei umpluti

In Mancaruri cu carne la 1 Apr 2012

Ardeii se scobesc si se spala. Carnea se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt,orezul spalat,mararul deasemenea tocat si el,se pune piper dupa gust si sare.Se umplu ardeii,se aseaza in cratita,se pune apa si se fierb.La sfarsit se pune bulion si se da 15-20 minute la cuptor la foc...

Rulada aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 29 Mar 2012

Acum trebuie doar sa ungeti o foaie de lipie cu 1-2 linguri de almette, sa puneti frunze de salata si sa rulati, apoi taiati felii si seriviti :). Mai simplu de atat nu se poate. Incercati si o sa va placa.

Rulada de porc

In Aperitive / Garnituri la 28 Mar 2012

Luam frumusel bucata de carne si o desfacem apoi o batem bine sa o intindem.O ungem cu mustar,dupa gust vom pune sare,piper si oregano.Punem carnaciorul si rulam carnita.O fixam cu 2-3 scobitori sau o puteti lega  in folie... ungem o tava cu ulei si punem rulada pe care o bagam la cuptor...

Ficatei in sos de smantana

In Ficat la 28 Mar 2012

Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la calit. Dupa 5 minute adaugam ficateii pe care ii vom lasa sa se caleasca bine cu ceapa pana isi schimba culoarea. Adaugam o cana si jumatate de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade aproape de tot apa. La sfarsit adaugam smantana si usturoiul si mai...

Ciorba de loboda (varianta mea)

In Ciorbe la 26 Mar 2012

Curatam legumele si le spalam. Morcovul, ceapa si ardeiul gras le tocam si le calim cu putin ulei direct in oala in care facem ciorba. Doar le inmuiem putin (nu le prajim). Adaugam cartofii si dupa 2 minute apa. Lasam sa fiarba pana se fierb cartofii, apoi adaugam sare, piper, delikat, loboda...

Rulada cu ciocolata si visine

In Prajituri la 18 Mar 2012

Blatul: Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare.Adaugam zaharul si batem pana se topeste.Adaugam galbenusurile,pe urma uleiul,esenta de rom,faina si praful de copt.Impartim aluatul in doua parti.O parte o amestecam cu o lingura de cacao. Intr-o tava de cuptor,punem o fartie de copt si...

Mucenici moldovenesti

In Dulciuri la 7 Mar 2012

Se puna faina intr-un castron. Se pune laptele pe foc si se amesteca cu zaharul, esente, coaja de lamaie. Se face maiaua din drojdie amestecata cu 2 linguri de faina si putin din laptele de pe foc amestecat cu zaharul. Se amesteca bine maiaua si se lasa sa creasca 15 minute. Albusurile se bat...

Frigarui de pui cu cartofi natur

In Pui la 29 Feb 2012

Taiati pieptul de pui in cubulete nu prea mari dar nici prea mici.Rosiile,ceapa si ardeiul il taiati cat cubuletele de pui .Le bagati pe bete,le condimentati cu sare,piper si condimente si le frigeti pe gratar pe aragaz sau in cuptor :) Separat fierbeti cartofii in coaja.Curatatii...

Prajitura Figaro

In Prajituri la 27 Feb 2012

Se freaca untul cu zahar pana devine cremos,spumos.Se adauga galbenusurile,coaja de lamaie, praful de copt si faina cat cuprinde ca sa iasa o coca moale si sa nu se mai lipeasca de maini. Se intinde coca intr-o tava mare de cuptor,unsa. Peste aluat se intinde un strat de gem si apoi o crema...

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 27 Feb 2012

Se fierbe fasolea bine,bine.Cand este fiarta se da prin masina de tocat sau la robot..etc Separat se toaca ceapa julien si se caleste bine in ulei. Cand este gata ceapa se adauga pasta de tomate si se mai lasa 2 minute.Se pune fasolea batuta intr-un castron si se agauga usturoiul...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 22 Feb 2012

Curatam merele de coaja, dupa ce au fost spalate. Le radem pe razatoarea cu gauri mari si le punem in cratita cu 2 linguri de ulei si zaharul. Calim pana se inmoaie bine. Adaugam scortisoara si esenta. Punem intr-un castron, apa, uleiul, zaharul, praful de copt, esenta, un praf de...

Tocanita de pui cu ciuperci

In Pui la 22 Feb 2012

Asa..acum trecem la treaba :) Pieptul de pui il taiem fasii lungi. Ceapa julienne, ardeiul tot ceva fasii ..le vedeti in poze. Nu trebuiesc tocate marunt. Ciupercutele le taiem felii. Acum, punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa, dupa 10 minute adaugam si ardeiul, calim putin, adaugam...

Snitel umplut

In Pui la 15 Feb 2012

Taiem pieptul de pui in 6 feli pe care le batem bine sa le subtiem. Pe tocator sau pe o farfurie punem o felie de pui, peste punem o felie de cascaval si o felie de sunca. Le presam bine sa se lipeasca puiul de sunca si de cascaval si le tavalim bine, bine prin faina, apoi prin ou batut cu...

Ciocanele de pui umplute

In Pui la 12 Feb 2012

In primul rand luam un ciocanel si cu partea netaioasa a cutitului lovim tare osul de la capat ( vedeti in poza). Dupa ce s-a spart osul, ridicam pielea fara sa o rupem si taiem ciocanelul de la osul spart.(vedeti in poza). Dupa aceea dezosam ciocanelul. Procedam cu toate la fel. Dupa ce am...

Tort Inima Pentru Indragostiti

In Torturi la 11 Feb 2012

Crema: Galbenusurile se amesteca cu telul cu zaharul si laptele si se pune pe foc pana se ingroasa putin.Se da la rece. Se pune gelatina in 100 ml apa rece sa se inmoaie.Albusurile se bat spuma tare.Frisca lichida se bate cu mixerul si cand crema din frigider s-a racit se amesteca cu...

Ciuperci umplute pe pat de friptura

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2012

In primul rand,curatam ciupercutele si rupem coditele.Taiem cubulete mici carnita.Ceapa si usturoiul le tocam marunt.Punem putin ulei intr-o tigaie,adaugam ceapa si carnea.Calim bine.Adaugam coditele de la ciuperci tocate,nu foarte marunt.Mai lasam 4-5 minute pana se patrund toate,apoi...

Inimioare pentru indragostiti

In Prajituri la 7 Feb 2012

Intr-un castron,se amesteca ouale intregi cu zaharul,esentele,sarea,coaja de lamaie,mierea,laptele si treptat uleiul si se amesteca bine.Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca toate bine pana devine o coca tare,normala,buna pentru intins foaie. Se ia cate o bucata din aluat si pe...

Escalop de pui

In Pui la 6 Feb 2012

Se pune carnea de pui taiata bucatele intr-o cratita cu putin ulei pe foc. Dupa ce s-a inabusit putin se adauga kaizerul, se mai lasa putin si se adauga ciupercile si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt aproape gata se adauga usturoiul taiat marunt, sare, piper dupa gust....

Ficatei trasi la tigaie cu usturoi si mamaliguta

In Ficat la 5 Feb 2012

Se pune putin ulei intr-o tigaie. cand este incins se pun ficateii si se lasa la foc mic pana se patrund si isi schimba culoarea. Atentie,nu lasati ficateii prea mult sa se prajeasca pentru ca riscati sa ii mancati prea uscati si tari. Ficateii se patrund foarte repede si se tin putin ca sa...

Pizza cu salam

In Pizza la 4 Feb 2012

Blatul:  Se pune faina intr-un castron,se face o adancitura in ea,si se pune drojdia inmuiata in cele 2 cani si jumatate de apa,se adauga uleiul,zaharul si sarea.Se framanta bine pana nu mai ramane faina in castron.Se lasa sa creasca 30-40 minute la loc calduros.Din cantitatea asta de aluat...

Spaghete cu Ton

In Spaghete la 4 Feb 2012

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet.Se scurg,se clatesc si se pun din nou pe foc.Se adauga tonul cu tot cu ulei si parmezanul si se amesteca bine.Se tine pe foc pana se topeste cascavalul si parmezanul.Adaugati doar putina sare si piper Serviti fierbinte Pofta buna

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 2 Feb 2012

In primul rand punem oala cu apa pe foc. Intre timp curatam si spalam legumele, pe care le vom da pe razatoare si le vom toca si le adaugam in oala. Cat fierb legumele pregatim carnea. Eu am luat o bucata de carne de porc si una de vita, pe care le toc impreuna. Adaugam peste carne sare, piper,...

Masline cu carne de porc si sos

In Porc la 2 Feb 2012

Taiati carnea in bucati. Puneti o cratita pe foc, cu ulei, adaugati carnea, lasati sa se patrunda putin pe ambele parti, adaugati ceapa taiata marunt, caliti bine carnea si ceapa impreuna, apoi adaugati maslinele si 2 cani de apa. Lasati sa fiarba bine pana se fragezeste carnea. La sfarsit...

Gogosi cu lingura

In Dulciuri la 1 Feb 2012

Punem intr-un caston sana sau iaurtul cu zaharul, ouale, paharul cu laptele, drojdia, un praf de sare, esentele, coaja de lamaie si amestecam bine. Punem faina putin cate putin si amestecam bine pana obtinem o pasta moale.Lasam sa creasca putin, apoi luam cu lingurita si punem la prajit in ulei...

Salata de pui cu telina

In Salate la 31 Ian 2012

Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea cu gauri mici. Apoi amestecam toate ingredientele.Adaugam maioneza,sare si piper.Eu am pus salata pe frunze de salata verde..acum voi faceti cum doriti :)

Afisate 31 - 60 din 66 retete    

Postari recente

publicat la 12.01.2015

Clatite Umplute cu Salata de Pui

publicat la 11.01.2015

Rulada de porc cu sos de smantana

publicat la 10.01.2015

Gogosi Americane sau Fitosica

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!

 
 
 
Retete preferate
Cozonac secuiesc

Voturi:34

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]