Ardei umpluti

de marinicayou10 in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 4674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 10-12 ardei
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 1 ceasca de orez
  • sare,piper
  • 3-4 linguri bulion
  • (pentru cine doreste poate umple rosii si dovlecei)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se scobesc si se spala. Carnea se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt,orezul spalat,mararul deasemenea tocat si el,se pune piper dupa gust si sare.Se umplu ardeii,se aseaza in cratita,se pune apa si se fierb.La sfarsit se pune bulion si se da 15-20 minute la cuptor la foc mare.Se servesc cu iaurt sau smantana dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Carne tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

marinicayou10 1

23.04.2012, 23:10

si mieeee

Chloee 1

06.06.2013, 12:22

Apa trebuie sa acopere ardeii?
Se fac si daca nu'i bag la cuptor? (mi s'a stricat cuptorul..)

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]