Rulada de porc cu sos de smantana

de marinicayou10 in Porc, 11 Ian 2015 | 4395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cefe de porc mari, am avut eu,puteti face cu pulpa,muschi,etc
  • un carnat afumat mare
  • 4 lingurite de mustar
  • ardei gras
  • sare
  • piper
  • oregano
  • un pahar de apa
  • un pahar de vin
  • 6 linguri smantana grasa
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu sos de smantana:

Batem bucata de carne,ungem cu mustar,
sare si piper,punem carnacior si ardei gras,rulam si punem bucatile in tava unsa cu ulei de masline.

Adaugam sare,piper si oregano deasupra,vinul si apa si dam la cuptor. Cand este gata adaugam smantana,amestecam bine si mai lasam cateva minute la cuptor
Foarte simplu de facut si foarte bun
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc