Am revenit cu o rulada foarte delicioasa :).
Sper sa va placa.
Blatul: Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare.Adaugam zaharul si batem pana se topeste.Adaugam galbenusurile,pe urma uleiul,esenta de rom,faina si praful de copt.Impartim aluatul in doua parti.O parte o amestecam cu o lingura de cacao.
Intr-o tava de cuptor,punem o fartie de copt si turnam compozitia alba in randuri( vedeti in poza), pe urma cea cu cacao.Nivelati si dati la cuptor pana se rumeneste putin de tot.Caldut,blatul,il rulam si il lasam 5 minute sa ia foarma ruladei.( daca il rulam rece e foarte posibil sa se rupa) .
Crema: Rupem ciocolata in cucatele.Incalzim frisca lichida bine,bine si ametecam cu ciocolata pana devine o crema omogena.Lasam sa se raceasca 10 minute.Punem o lingura de ciocolata deoparte pentru ornat. Desfac blatul si il umplu cu crema de ciocolata si pun visinile deasupra. Rulez si ornez cu frisca si ciocolata ramasa de la crema