Gogosi cu lingura

de marinicayou10 in Dulciuri, 1 Feb 2012 | 12134 vizualizari

 

Sau gogosi cu iaurt...

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca sana sau iaurt
  • 1 ceasca de zahar
  • 2  oua
  • o ceasca lapte caldut
  • un pliculet drojdie
  • 1 esenta rom si una vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 13 linguri faina
  • un praf de sare
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu lingura:

Punem intr-un caston sana sau iaurtul cu zaharul, ouale, paharul cu laptele, drojdia, un praf de sare, esentele, coaja de lamaie si amestecam bine. Punem faina putin cate putin si amestecam bine pana obtinem o pasta moale.Lasam sa creasca putin, apoi luam cu lingurita si punem la prajit in ulei inchis si mult( in tuci). Se vor intoarce singure cand se prajesc pe o parte :)

Din cantitatea asta de aluat ies un castron plin ca cel din poze.  Ai mei adora gogosile astea :) Sunt moi si foarte gustoase

TIPS-URI

1

Lasati sa se prajeasca mai bine ca vor fi mai bune

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu lingura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi turnate, cu iaurt