Bucataras Diana

4

Bucataras
grozav

com. Copaceni, jud. Ilfov

Bucataras din 18.04.2015

RETETE205
PRIETENI305
Retete / Aperitive / Garnituri

Biscuiti din cartofi

In Aperitive / Garnituri la 14 Dec 2016

Fierbem cartofii in apa, cu putina sare. Cand sunt fierti, ii scurgem bine, ii lasam sa se racoreasca si ii zdrobim/pasam cu instrumentul de facut piure. Amestecam cartofii zdrobiti cu untul moale si putina sare. Urmeaza telemeaua rasa si faina. Framantam pana obtinem un aluat compact pe care il...

Bruschete de secara cu crema de somon si capere

In Aperitive / Garnituri la 10 Dec 2016

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim toastul pentru prajit: daca avem forme pentru aluat si rabdare :P taiem feliile de toast in forme, le punem pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Daca nu avem...

Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 10 Dec 2016

Punem la fiert cartofii in coaja. Cand au fiert, ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca. Intre timp, pregatim celelalte ingrediente: tocam ceapa si ardeiul, taiem mezelul cubulete si maruntim branza. Curatam si taiem si cartofii cubulete. Incingem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa,...

Fursecuri sarate cu seminte de chia

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2016

Amestecam faina cu untul moale si framantam pana obtinem un aluat faramicios. Adaugam restul ingredientelor si framantam pana se incorporeaza toate. Acoperim aluatul si il dam la frigider pentru o ora. Dupa o ora, scoatem aluatul, il impartim in bucati mai mici si intindem pe masa de lucru...

Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita

In Aperitive / Garnituri la 17 Noi 2016

    Spalam ciupercile, le indepartam coditele si le asezam in tava, pe hartie de copt. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Punem in fiecare ciupercuta o lingurita de cascaval razuit si apasam bine. Peste cascaval punem o jumatate de felie de prosciutto. Spargem in...

Chiftelute de avocado si cartofi

In Aperitive / Garnituri la 16 Noi 2016

Punem cartofii taiati cubulete la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si usturoiul. Cand sunt fierti, indepartam frunzele de dafin si ii punem la scurs. Intre timp, taiem avocado in doua, scoatem samburele, il curatam de coaja si il dam la robot cu zeama de la o lamaie. Radem cascavalul, iar...

Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2016

   Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Taiem avocado in doua, scoatem samburele, il curatam de coaja si il dam la robot cu zeama de la o jumatate de lamaie....

Piure de conopida si broccoli

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2016

Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Procedam la fel si cu broccoli. Eu am avut broccoli congelat. Pasam conopida cu ustensila pentru piure, cu putin unt, adaugam broccoli si...

Conopida gratinata

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2016

 Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga. Cat se scurge conopida pregatim sosul: intr-o craticioara topim untul, adaugam faina si amestecam continuu apoi desfacem compozitia...

Bruschete floricele/fluturasi si ciupercute cu calamari si ghimbir

In Aperitive / Garnituri la 4 Noi 2016

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem in rondele subtiri.Oparim rosiile cateva secunde, le scufundam in apa rece, le scurgem, le curatam de pielita si le taiem cubulete. Calim ghimbirul si usturoiul intreg intr-o tigaie cu ulei incins, adaugam apoi calamarii si sotam totul cca 3 minute la...

Afisate 31 - 40 din 40 retete    

Postari recente

publicat la 06.01.2022

Desert budinca reciclata

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]