Supa de usturoi dupa o reteta spaniola

de papabundetot in Supe, 21 Iul 2013 | 6016 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta deosebita acum cateva seri la o emisiune culinara cu obiceiuri si traditii spaniole,mi s-a parut extrem de simpla dar si delicioasa,asa ca am incercat reteta sa vedem daca e asa de buna pe cat parea si am ramas placut impresionati.Usoara si absolut fabuloasa ca si savoare.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 4 catei de usturoi
  • o lingurita boia
  • 750 ml supa de pui
  • 2 foi de dafin mici
  • o felie de paine prajita
  • 1 ou
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de usturoi dupa o reteta spaniola:

In wok am pus uleiul de masline si usturoiul taiat feliute si l-am lasat sa se prajeasca putin,apoi am adaugat boia,foile de dafin si supa de pui.Cand supa a inceput sa fiarba am pus o felie de paine prajita si un ou pe care l-am amestecat putin  ca sa se faca “zdrente” 

Asta a fost tot,o supa simpla si foarte rapida dar foarte buna la gust.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de usturoi dupa o reteta spaniola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (5)

nilgun 1

21.07.2013, 12:01

buna

Panacris 1

02.09.2013, 20:18

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 14:08

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu usturoi