Bruschete de secara cu crema de somon si capere

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2016 | 2315 vizualizari

 

Merita incercata. Bruschetele taiate in diferite forme sunt pe placul piticilor.

 

INGREDIENTE

  • cca 10 felii de paine toast de secara
  • 100 g burta de somon afumat
  • 50 g somon afumat
  • 100 g crema de branza
  • 1/2 ceapa
  • 5 linguri capere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete de secara cu crema de somon si capere:

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim toastul pentru prajit: daca avem forme pentru aluat si rabdare :P taiem feliile de toast in forme, le punem pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Daca nu avem forme, taiem feliile de toast pe diagonala, in cate 2 triunghiuri. Scoatem toastul din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu crema de somon si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de secara cu crema de somon si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete la cuptor