kukibella

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 14.12.2010

RETETE83
PRIETENI158
Retete / Dulciuri

Cornulete cu mere,nuca şi stafide

In Dulciuri la 18 Oct 2015

se curata merele şi se dau prin razatoare nucile se toaca marunt stafidele şi se smochinele se pun ın apa calda pana se ınmoaie ıntr-o tava se topeste untul(10 gr.) se adauga merele scurse de zeama dupa 5-6 minute se adauga stafidele,smochinele,zaharul ,scortişoara şi nucile...

Prajitura cu struguri

In Prajituri la 24 Sep 2013

Se bat ouale cu zaharul(pana se topeşte zaharul);se adauga iaurtul şi smantana(3-5 min.mixer);dupa care se adauga uleiul (ıncet ca la maioneza),praful de copt,zaharul vanilat( ın ploaie) şi coaja de lamaie. La sfarşit se adauga faina cernuta( ın ploaie) putin cate putin. Se pune...

Galete cu nutella

In Prajituri la 22 Iul 2013

Se mixeaza ouale ıntregi cu putina sare; Se adauga zaharul,mirodeniile şi se mixeaza pana se topeşte zaharul,treptat se adauga uleiul,iar la final faina ; Se mixeaza pana se obtine un aluat un pic mai gros decat aluatul de clatite. Se ıncinge forma ,se unge cu ulei şi cu o lingura...

Tarta cu crema de lamaie

In Dulciuri la 21 Iul 2013

Aluat fraged:se framanta untul (la temperatura camerei) cu faina se aduga oul,dupa  se aduga zaharul. Aluatul obtinut se acopera şi se lasa la frigider min.30 min. Ptr.marmelada :ıntr-o cratita se pune zaharul ımpreuna cu 25 ml.de apa,se lasa la fiert la foc mic pana se leaga...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana şi dulceata de mure

In Prajituri la 10 Iul 2013

Reteta de preparare a papanasilor Branza,ouale,grişul,coaja rasa de lamaie,zaharul se amesteca; Se adauga bicarbonatul şi faina şi se framanta.Aluatul trebuie sa fie un pic mai tare;daca mai este nevoie se mai adauga faina. Se da aluatul obtinut la rece ptr.30 de minute Se formeaza...

Placinta cu branza

In Prajituri la 6 Iul 2013

foile :Se face o coca din faina ,sare şi apa; Se framanta (adaugandu-se faina daca mai trebuie ) pana nu se mai lipeştede maini. Coca se ımparte ın doua şi se fac doua foi(cat mai subtiri) Umplutura: Se amesteca branza cu ouale,coaja rasa de lamaie,zaharul vanilat...

Prajitura "Kinder Pinguin"

In Prajituri la 22 Oct 2012

Crema: frişca se mixeaza pana se ıntareşte; se adauga pe rand mierea, laptele, esenta de vanilie şi gelatina (se prepara dupa instructiunile de pe pachet); se mixeaza şi se da la frigider. Blat: galbenuşurile se amesteca cu zaharul şi zaharul vanilat; dupa ce se topeşte zaharul se...

Prajitura cu branza dulce şi pere

In Prajituri la 6 Oct 2012

aluat:batem spuma oul cu zaharul pudra şi untul; se adauga faina amestecata cu praful de copt şi se framanta un aluat care se da la frigider ptr. o ora acoperit cu o folie. umplutura: perele se spala,se curata; jumatate se taie felii,iar cealalta se taie cubulete mici;...

Prajitura cu nuci şi lamaie

In Prajituri la 30 Sep 2012

se freaca untul cu zaharul pudra,cu praful de sare şi esenta de migdale;se adauga ouale unul cate unul iar la final faina cernuta amestecata cu praful de copt;se amesteca uşor şi se ımaparte compozitia ın doua; lamaia se curata 2/3 din coaja ;coaja se toaca fin ın jumatate de...

Prajitura cu branza

In Prajituri la 23 Sep 2012

3 oua se bat bine şi dupa, se ıncorporeaza smantana,se adauga zaharul şi uleiul; se bate pana zaharul nu se mai simte deloc; se adauga faina amestecata cu praful de copt;se amesteca compozitia (trebuie sa se obtina un aluat omogen care curge ıncet de pe tel) stafidele se pun ın apa...

Portocalele Alinei

In Prajituri la 19 Mar 2012

portocalele se taie pe jumatate şi se scobesc; se pune laptele pe foc şi se adauga pe rand faina,amidonul,zaharul şi vanilia amestecandu-se continuu la foc mic sa nu se faca cocoloaşe; dupa ce s-a ınchegat se lasa 1-2 ore la racit şi se adauga miezul portocalelor. se amesteca şi...

Sandwich cu fructe

In Prajituri la 14 Mar 2012

Se mixeaza apa, uleiul, laptele şi ouale. Se adauga zaharul, drojdia faramitata şi aprox.18 ling. de faina. Se ımparte aluatul ın 8-10 buc.(depinde de ce marime doriti) se ajeaza ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt şi se lasa la dospit ptr.aprox. 30 minute, dupa se baga tava la cuptor...

Rulada cu ciocolata şi banane

In Prajituri la 10 Mar 2012

galbenuşurile se bat ımpreuna cu zaharul. se adauga faina amestecata cu praful de copt,esenta de vanilie şi albuşurile batute spuma. ın tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pune compozitia; se da la cuptor ptr.6-8 min.la 170 grade pana se rumeneşte pe  deasupra....

Prajitura cu vişine

In Prajituri la 6 Mar 2012

Blatul: Ouale ıntregi ımpreuna cu zaharul şi sarea se mixeaza pana se albesc; se adauga uleiul, laptele, faina amestecata cu vanilia, praful de copt , cacaoa şi esentele. Se lasa sa sa odihneasca compozitia ptr.aprox.15 min. Sosul de cacaoa: Intr-un vas amestecam faina, zaharul,...

Prajitura cu portocale

In Prajituri la 5 Feb 2012

portocalele se curata se taie felii şi se pun la foc ımpreuna cu zeama de lamaie,200 zahar şi coaja rasa de lamaie. se fierb aproximativ 45 min. ıntr-un bol se mixeaza ouale ıntregi cu zaharul se aduga laptele,esentele,untul topit şi faina ın ploaie amestecata cu praful de copt....

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 18.01.2016

sardine cu legume(buğulama)

publicat la 25.08.2014

AM REUŞİT....

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]