3 oua se bat bine şi dupa, se ıncorporeaza smantana,se adauga zaharul şi uleiul;
se bate pana zaharul nu se mai simte deloc;
se adauga faina amestecata cu praful de copt;se amesteca compozitia (trebuie sa se obtina un aluat omogen care curge ıncet de pe tel)
stafidele se pun ın apa calda cu o esenta de rom şi cateva picaturi de esenta de lamaie
ıntr-o tava ın care am pus hartie de copt se pune jumatate din compozitie şi se da la cuptorul preıncalzit la 190 grade ptr.15 min.
umplutura:se freaca branza cu zaharul,coaja rasa de lamaie;se adauga ouale batute şi stafidele scurse bine
se aseaza umplutura peste blatul copt(fierbinte),se adauga restul compozitiei şi se da la cuptor ptr.30-35 min.la 190 grade.
se lasa sa se raceasca complet şi se taie
1
daca vedeti lichid ın umplutura de branza,presarati peste blat un strat fin de griş,acesta va absoarbe lichidul