Rulada cu ciocolata şi banane

de kukibella in Prajituri, 10 Mar 2012 | 13029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   4 oua;
  • 4 ling.faina;
  • 4 ling.zahar;
  • 1 lingurita esenta de vanilie;
  • 1 plic praf de copt;
  • 1 plic de crema de ciocolata(am folosit dr.Oetker);
  • 2 banane  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata şi banane:

galbenuşurile se bat ımpreuna cu zaharul.

se adauga faina amestecata cu praful de copt,esenta de vanilie şi albuşurile batute spuma.

ın tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pune compozitia;

se da la cuptor ptr.6-8 min.la 170 grade pana se rumeneşte pe  deasupra.

dupa ce este scoasa din cuptor se ruleaza (cat este calda) de 2-3 ori nu prea strans ca se farama şi se acopera cu un prosop umed de bucatarie.

dupa aprox.10 min.se descopera şi se scoate hartia de copt;ın mod automat rulada se va desface.

se pune crema de ciocolata şi bananele ıntregi şi se ruleaza din nou.

crema care iese pe la capete se foloseşte ptr.ornat

presaram pe deasupra cu nuca de cocos şi dam la rece ptr.minimum 30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata şi banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu nuca si crema de ciocolata