Duminica, GoodFood te invita la masa in AFI Cotroceni

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 8 Iul 2011, 07:30

Un nou comunicat delicios in sectiunea de Food PR a bucataras.ro. De data aceasta este vorba de o invitatie la masa ... 

Duminică, 10 iulie, la Afi Palace Cotroceni, în cupola centrală, se lasă cu  dezmăţ culinar! Dacă vrei să ne cunoşti mai bine, dar şi pentru că ne place să gătim din plăcere, echipa Good Food te invită la masă alături de prietenii săi! Intră pe site-ul www.goodfood.ro să te înscrii alegând momentul zilei în care vrei să iei masa alături de noi. La final, punem pe masă şi premiile Good Food.

“Ştim că cititorii Good Food sunt curioşi să afle ce este în spatele reţetelor din revistă aşa că propunem o experienţă de primă mână: duminică îi scoatem la masă de dimineaţă până seară. Vom pregăti pentru ei micul dejun, prânzul şi cina, dar avem şi alte surprize pentru bucătarii de plăcere”, a declarat Cristina Mazilu redactor-şef al revistei Good Food.

Astfel, ziua de duminică va avea trei momente speciale. Micul dejun te va încânta cu biscuiţi de ovăz şi suc proaspăt de portocale pregătite de Adina Scorţescu, food editor Good Food. 

Meniul pentru prânz va fi unul uşor, de vară: creveţi şi salată mediteraneeană pregătite de Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food. Cina va fi pregătită de invitatul nostru special Marius Tudosiei, Băcanu’ de la Băcănia Veche care va prepara pui la wok şi cuşcuş cu legume.

Programul evenimentului: mic dejun la ora 11:00, prânzul la ora 13:00, cina la ora 18:00.
Good Food este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe linga zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase iti ofera si povesti culinare apetisante, numai bune de citit cind nu intri in bucatarie.

Înscrie-te aici: http://www.goodfood.ro/concursuri/la-masa-cu-goodfood.html
Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati: Ana Oprea, PR Manager: [email protected].
Eveniment sustinut de Franke!

Comentarii (3)

08.07.2011, 19:02

super se plateste micul dejun..pranzul sau cina?

08.07.2011, 21:47

nu, trebuie sa te inscrii si esti invitat de onoare

09.07.2011, 11:19

Este o experienta inedita care creeaza o punte intre o revista si cititorii ei Din cand in cand cumpar aceasta revista, sunt multe retete, unele interesante, altele deosebite, unele care imi plac si ma inspir din ele, iar altele mult prea pretentioase pentru gustul meu. Dorinta mea cea mare, era sa o cunosc pe Cristina Mazilu si pe Marius Tudosiei dar din pacate stau in provincie. Am citit despre "bacania" sa si cu prima ocazie cand sosesc in Bucuresti am sa o vizitez si am sa fac si cumparaturi, bineinteles.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia