Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food este in Cluj la Grand Hotel!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 14 Mar 2012, 16:08

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food este in Cluj la Grand Hotel!

Echipa Good Food continuă seria de evenimente “La masă cu Good Food” in cadrul Festivalului PROVINO – Vin. Artă. Gastronomie. Pe 16 martie, echipa revistei Good Food îşi dă întâlnire cu toţi bucătarii de plăcere.

Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food te va încânta cu un aperitiv deosebit, costrini şi anghinare, urmat de salată cu jambon, feta, măsline şi rucola, totul îndulcit cu brioşe stropite cu lămâie.

Dacă v-am făcut poftă, Cristina Mazilu, Adina Scorţescu şi Alexandra Trandafir te vor aştepta la standul Good Food. “Suntem foarte entuziasmaţi să ajungem cu evenimentele BBC GoodFood şi în ţară. Cluj-Napoca este prima descălecare a redacţiei în afara Bucureştiului şi abia aşteptăm să ne întâlnim şi cu alţi oameni pasionaţi de mâncare bună, savurată lângă un vin atent ales.

Mai mult, Cluj-Napoca este foarte efervescent în ceea ce priveşte manifestările culturale, aşa că festivalul ProVino completează foarte bine scena oraşului” a declarat Cristina Mazilu, publisher BBC Good Food.

În plus, pe site-ul www.goodfood.ro, am pregătit un concurs prin care se pot câştiga invitaţii la eveniment şi un kit de degustare de vin. Tot ce trebuie să faci este să intri aici http://www.goodfood.ro/concursuri/provino.html să ne spui care este reţeta ta preferată din numărul Good Food de februarie, iar noi te premiem.

Detalii despre întregul program Provino, găsiţi pe http://www.provino.ro La Provino îţi aducem mâncarea delicioasă alături de vinul bun! Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revista care te face să gătesti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia