Cum facem sa nu se umezesca sarea in bucatarie?

Postat de Oana in Tipsuri pe 18 Feb 2009, 22:04

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
Cum facem sa nu se umezesca sarea in bucatarie?

Vi s-a intamplat ca sarea din solnita sa se umezesca din cauza aburilor din bucatarie? Cateodata e chiar enervant, nu?  :)

Ei bine, am vazut la restaurantele din Venetia, unde este tot timpul umezeala in aer, din cauza mediului si a apei care se afla peste tot. In recipientul cu sare de pe masa puneau boabe de orez! O idee super! Cand am ajuns acasa am pus si eu orez in sarea din solnita de sticla si de-atunci nu s-a mai umezit! Iuhuuu! :)

Comentarii (4)

26.06.2009, 16:48

si eu pun tot asa orez in solnita de ani de zile si nu se umezeste. Multe restaurante fac asta.

30.07.2009, 10:52

Si eu fac la fel, cu boabe de orez.

Vali

09.10.2009, 09:27

Am invatat de la bunica mea acest lucru pe care il practic.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia