Cum sa ascutim cutitul

Postat de Mitinita in Ustensile de bucatarie pe 24 Ian 2012, 22:32

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Cum sa ascutim cutitul

Desi in comert se gasesc mai multe ustensile pentru ascutit cutitele,cred ca metoda pe care ne-o arata Gordon este cea mai buna.

Eu am avut un dispozitiv cu lame de ceramica (parca),dar acestea s-au dezlipit si am ramas cu dispozitivul...n-am reusit sa ascut nimic:))

Voi ce metode mai folositi? Sotul meu ascute cutitul numai pe cercul din mijloc de pe dosul unei farfurii de portelan.:)

 

 

Iata si metoda despre care va pomeneam:

 

 

sursa foto: lamsonsharp.com

Comentarii (2)

25.01.2012, 03:22

Da, cum face Gordon e corect, cum ai pus in poza nu e corect, adica n-ai sa vezi ever un chef tinand "ascutitorul" perpendicular pe masa .

25.01.2012, 09:45

asa-i Cristi,nici nu m-am gandit la asta Eu chiar nu tin minte sa fii vazut pe cineva sa ascute astfel cutitul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia