Interviurile Bucataras: RuxyRux!
Postat de: Catalin in BucatarasiiRuxyRux gateste cu dragoste, asa cum spune numele blogului ei, noi facem interviuri cu dragoste. D-aia ies asa de bune. Luati de gustati!Citeste continuarea
Un martisor dulce pentru toti bucatarasii
Postat de: carmenvlad in Cu de toateAm vrut sa va arat recunostinta si dragostea mea pentru voi, asa ca m-am gandit sa va ofer un martisor dulce. Este simplu dar in el am pus toata iubirea si multumirea mea sufleteasca, pentru...Citeste continuarea
Pita de casa de la buni
Postat de: Anamaria7 in Cu de toateE 9 dimineata. Deschid ochii nu pentru ca am dormit destul, ci pentru ca simt miros de pita. De cand ma stiu, sambata dimineata la buni ma trezesc cu miros de cuptor ars si pita aburinda. Ma...Citeste continuarea
Plan de econimisire/ Lista de cumparaturi
Postat de: mihaelaradu in TehniciCred ca fiecare dintre noi se intreaba la sfarsit de luna : " Ce am facut cu banii?". In urma cu multi, multi ani, cand eram la mami acasa, imi amintesc ca aveam o lista de cumparaturi lipita pe...Citeste continuarea
MIERE si SCORTISOARA - o combinatie curativa
Postat de: AndreeaMaria in Tipsuri> S-a descoperit că o combinaţie de miere cu scortişoara poate vindeca majoritatea bolilor. > Mierea este produsă în majoritatea ţărilor lumii. > Medicina alternativă Ayurvedica, precum...Citeste continuarea
Zilele babei Dochia
Postat de: LUK in Cu de toateCred ca majoritatea dintre noi isi alege o "baba" intre 1-9 marie si isi doreste ca acea zi sa fie insorita si frumoasa..dar cine e "baba Dochia?"Citeste continuarea
Despre martisor..
Postat de: LUK in Cu de toateTuturor ne place sa primim martisoare..dar ce e de fapt acest obiect dragalas legat cu fir rosu impletit cu fir alb..?Citeste continuarea
Despre supermarket si nevoia de cumparaturi
Postat de: carmenvlad in Bucataras in orasAm auzit cu ceva timp in urma o stire care pentru un moment ma lasat fara cuvinte.Citeste continuarea
Sfecla rosie
Postat de: alexandrinapop in LegumeExpertul in administrarea acestui suc a fost terapeutul naturist austriac Rudolf Breuss, cel care a avut nu mai putin de 45.000 de cazuri de cancer si alte afectiuni cronice vindecate cu ajutorul...Citeste continuarea
Betigase pentru copii
Postat de: mitinita in TehniciAcuma daca adultii au invatat cum sa foloseasca betigasele,sa invatam si copii.Si daca adultii n-au reusit,pot incerca si ei metoda aceasta.Citeste continuarea
Teo lanseaza pe 19 februarie cartea "De-a bucatarii"!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasLansarea oficiala a cartii "De-a bucatarii", scrisa de Teo - Teo's kitchen - va avea loc pe 19 februarie 2011 (ora 12:00), in Bucuresti, la Clubul Taranului din cadrul Muzeului Taranului Roman,...Citeste continuarea
Femeia...
Postat de: mitinita in Cu de toateAm mesajul prin email si era prea frumos ca sa nu-l impart cu voi..Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Mona Aziz!
Postat de: Catalin in BucatarasiiUite, la asta ne pricepem. Sa facem pe oricine sa se simta pe bucataras.ro ca acasa. Asa ca pentru Mona (Aziz) nu conteaza ca e departe de Romania, are aici o gramada de prieteni si cu un singur...Citeste continuarea
77 de lucuri pe care trebuie sa le cunoastem despre numarul 7
Postat de: RuxyRux in Cu de toate77 de lucuri pe care trebuie sa le cunoastem despre numarul 7Citeste continuarea
Zaharul verde..
Postat de: LUK in AlimenteAm primit recent prin email un articol unde printre altele aparea mentionat si zaharul verde.. m-a facut curioasa sa vad ce este de fapt..am gasit cam aceleasi informatii atat in paginile de web...Citeste continuarea
Leacuri din batrani
Postat de: elena1988 in Cu de toateApa, soarele, ierburile si pomii sunt tot atatea mijloace la indemana pentru a combate stresul si oboseala zilnica. Pentru a fi, insa, eficiente, trebuie sa reinveti sa respecti ritmurile vietii,...Citeste continuarea
Cum folosim betisoarele chinezesti
Postat de: AndreeaJ in Bucataras in orasO parte din cultura Chinei o reprezinta betisoarele pentru mancat 筷子 kuai zi. Nu numai ca sunt simbolul mancarii asiatice, dar au si o traditie indelungata. Primele dovezi scrise dateaza inca...Citeste continuarea
Acasa la mama...
Postat de: mitinita in Cu de toateLocul unde umblu in sertare ca la mine acasa...Citeste continuarea
Uleiul de canola:bun sau rau?
Postat de: LUK in AlimenteNu stiam foarte multe despre acest ulei...nici nu l-am folosit vreodata dar am observat ca e foarte intalnit mai ales in retetele americane si am fost curioasa sa aflu mai multe..Citeste continuarea
Cele mai periculoase flori de camera
Postat de: lia in Cu de toatePlantele de interior care infloresc sunt apreciate de toata lumea insa unele dintre ele contin substante periculoase care, odata ingerate, pot provoca reactii alergice destul de grave. Este bine de...Citeste continuarea
Simigeria PETRU
Postat de: carmenvlad in Bucataras in orasAm fost zilele trecute la Brasov. Este un oras care te surprinde tot timpul, si tot timpul gasesti ceva ascuns un cotloanele lui. Acum am descoperit o poveste. Povestea lui Petru. Nu am ratat...Citeste continuarea
Ceea ce simt acum
Postat de: cismaru_nicoleta in Bucataras hai huiTrebuia sa sciu ceea ce am patit astazi..e atat de minunat....Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Corina!
Postat de: Catalin in BucatarasiiVesela, sincera, romantica, sunt doar cateva dintre cuvintele in care se regaseste Corina. Calitatile pe care nu i le-am putut enumera in aceasta scurta prezentare i le veti descoperi citindu-i...Citeste continuarea
Esenta de citrice
Postat de: mitinita in CondimenteStiati ca esenta de lamaie sau portocale se poate face si acasa? Foarte usor si cu o aroma foarte puternica. Unde mai pui ca nu trebuie sa iti bati capul cu termenul de valabilitate. Puteti folosi...Citeste continuarea
Sakura
Postat de: mitinita in Cu de toateO incercare temerara de a atrage primavara!Citeste continuarea