Cele mai bune alimente impotriva frigului
Postat de: kamy in Cu de toateFrig! Iarna! Este timpul sa gasim cele mai bune alimente din camara pentru a putea sa ne rasfatam si in acest moment friguros. Iata, deci, cateva dintre alimentele cele mai bune si mai imbietoare.Citeste continuarea
Cistigatorii concursului Hapi Hap iti face pofta!
Postat de: Bucataras in ConcursDupa cum am promis, juriul concursului Hapi Hap iti face pofta este unul de excelentza.Citeste continuarea
Beneficiile si remedii ale usturoiului
Postat de: kamy in LegumeUsturoiul (Allium sativum) a fost cultivat din vremuri stravechi, romanii il cultivau pe suprafete intinse, fiind consumat de populatia saraca si fiind un aliment de baza pentru soldatii romani,...Citeste continuarea
Eveniment – THRGroup si Ambasada Indoneziei la Bucuresti – “Herbs of Fusion”
Postat de: nico15 in Bucataras in orasCeapa
Postat de: kamy in LegumeCeapa provine din regiunile de stepă din Asia centrală și de vest, probabil teritoriul Afganistanului de azi. Este una dintre cele mai vechi plante de cultură, fiind apreciat la ca. 5.000 de...Citeste continuarea
7 alimente vindecatoare
Postat de: RuxyRux in Alimente...sau mai bine zis, cum ne putem pastra sanatatea.Citeste continuarea
Lasatul Secului pentru Postul Craciunului
Postat de: nadina73 in CraciunPe data de 14 noiembrie 2010 adica azi se lasa sec pentru Postul Craciunului sau Postul Nasterii Domnului.Acest post se incheie pe data de 24 decembrie 2010. Postu este bucurie,este curatirea de...Citeste continuarea
Cele 15 secrete de sanatate ascunse ale lumii
Postat de: silvi0ara in FructeAm primit recent un articol interesant despre lamai si m-am gandit ca ar fi bine sa il impartasesc cu voi.Citeste continuarea
Sanatate la pahar
Postat de: RuxyRux in BauturiGreen smoothie( cu multumiri Victoriei Boutenko si Unei de la care am aflat de aceasta bautura divina)Citeste continuarea
7 pasi pentru un risotto perfect
Postat de: JustLoveCookin in TipsuriRisotto este un preparat specific gastronomiei italienesti.Retetele de risotto sunt numeroase, de la risotto cu parmezan la risotto cu fructe de mare.Am adunat informatii din multe surse,virtuale...Citeste continuarea
Cum sa facem pizza de calitate in casa
Postat de: JustLoveCookin in Cu de toateSecretul unei pizza bune sta in simplitatea unui aluat bine dospit si bine gatit.Exista 5 pasi importanti in realizarea acestui clasic italian.Citeste continuarea
Vanilie sau Vanilina?
Postat de: Corina33 in CondimenteAm tot auzit de zahar vanilinat si nu stiam daca e acelasi cu zaharul vanilat sau nu stiu eu cum se scrie:)) Cautand pe net am dat de ceva interesant..........cel putin din punctul meu de vedere.Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Dia
Postat de: Bucataras in BucatarasiiDia ... Vesela, sensibila, sincera ... Sa o descoperim in rindurile de mai jos ...Citeste continuarea
Amestec de condimente italian
Postat de: mitinita in CondimenteInainte foloseam busuioc si oregano,dar am descoperit ca adaugand mai multe ingrediente mancarea are o savoare mai aparte. Foarte usor de facut si se pastreaza intr-un borcanel sau container care...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Lili
Postat de: Bucataras in BucatarasiiAstazi este ziua lui Lili. Ii dorim din tot sufletul toate cele bune: "La multi ani!".Citeste continuarea
Halloween-ul nostru
Postat de: Corina33 in Cu de toateCu totii stim ca americanii de Holoween cioplesc dovlecii,iar copii se mascheaza in diverse personaje cum ar fi vrajitori sau mumii si colinda pe la case dupa dulciuri...Citeste continuarea
Cimitirul vesel
Postat de: Corina33 in Bucataras hai huiLegenda spune ca atitudinea vesela in fata mortii este un obicei al Dacilor care credeau in viata vesnica, iar moartea pentru ei era doar trecerea spre o alta lume.Citeste continuarea
Marginea- Unicat în Europa
Postat de: ionix in Bucataras hai huiDin cate stiu eu este unicat în Europa, sau cel putin în Romania.Citeste continuarea
5 DESERTURI CARE MERITA INCERCATE....MACAR O DATA IN VIATA :)
Postat de: alinutza1983 in Bucataras hai huiAm preluat articolul de pe site-ul descopera.ro, pentru ca mi-a placut tare mult.....Citeste continuarea
Pastravaria " Poiana Izvoarelor "
Postat de: Ina in Bucataras hai huiUn loc mirific, cu detoate pentru toti: peisaje de basm, pastravarie, canisa, piscina, sauna, sala de conferinte, salon de petreceri, inchirieri echipamente de agrement, trasee de fitness in aer...Citeste continuarea
La multi ani, Happy Meal! UN AN si nu a putrezit!! :D
Postat de: Adinuta in Cu de toateUPDATE: 21 octombrie 2011: Vara aceasta am parasit hamburgerul in camera din Varsovia, iar cat eu am umblat teleleu prin lume, el a stat cuminte in farfuria sa de pe raft. Bineinteles ca m-au...Citeste continuarea
Calatorie spre centrul pamantului Salina Durgau-Turda
Postat de: lia in Bucataras hai huiA fost minunat din toate punctele de vedere si tocmai de aceia am vrut sa impartasesc asta cu voi dragii mei prieteni.Citeste continuarea
Pastravarie de 4 stele la Albota
Postat de: Bucataras in Bucataras hai huiDe la Sibiu sint 55 de kilometri, pe DN1 spre Fagaras, pina la un excelent loc de relaxare. Dupa ce mergi citiva kilometri pe un drum bunicel, in cimp deschis, te asteapta o surpriza: Pastravaria...Citeste continuarea
BREAKING NEWS! Explozie de mamaliga si burduf!
Postat de: Cristi_Roman in Bucataras hai huiDam legatura la Cheile Dambovicioarei, acolo unde intelegem ca se afla in plina desfasurare un eveniment important: Tanti Vasilica prepara bulz de mamaliga si branza de burduf! Da' se poate asa...Citeste continuarea
Simpozion- "Ziua Alimentatiei"-editia octombrie 2010
Postat de: lili in Bucataras hai huiacest simpozion a fost organizat de Grup Scolar Somes DejCiteste continuarea
Pentru pasionatii de gastronomie
Postat de: alinutza1983 in Bucataras in orasPoiectul Societe Gourmet....Citeste continuarea
Incredibilul experiment al lui Daily Mail: hamburgerul de la McDonalds nu mucegaieste!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasIn urma unei lansari provocate de un prieten sceptic, Sally Davies a demarat experimentul Happy Meal: ea a cumparat un meniu - cartofi prajiti si hamburger - si i-a pastrat pe o farfurie 180 de...Citeste continuarea
Cetatea dacică Costeşti – Cetăţuie
Postat de: ionix in Bucataras hai huiun loc plin de insemnatate istoricaCiteste continuarea
Radu Popovici lanseaza o serie de carti culinare digitale si interactive!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasMie imi place tare mult pasiunea culinara a lui Radu. L-am cunoscut la un seminar pe care l-a tinut la restaurantul Ginger (e pe Turda, cum cobori Podul Grant)si unde a preparat citeva retete...Citeste continuarea