PepsiCo şi Ferran Adrià, “Cel mai Mare Bucătar al Lumii”, vor crea împreună concepte creative de produse alimentare
Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPRCompania PepsiCo, una dintre cele mai mari companii de food & beverage din lume, anunţă un parteneriat inedit cu Ferran Adrià, considerat “Cel mai Mare Bucătar al Lumii”. La baza...Citeste continuarea
Croaziera bucatarasilor: Mediterana a fost doar a noastra!
Postat de: Catalin in Bucataras hai huiEpisodul trei din serialul "Vacante de vis pe mare", acum cu 4 bucatarasi in rolurile principaleCiteste continuarea
Salina Ocnele Mari- judetul Valcea
Postat de: Sidy in Bucataras hai huiDaca tot am fost in statiune la Olanesti cu mama- este pentru prima data cand reusesc sa o duc cu mine in statiune- am hotarat sa vizitam imrejurimile orasului Ramnicu Valcea.Asa am ajuns si la...Citeste continuarea
Dulce de leche
Postat de: miha in TehniciVa povesteam de curand ca am gasit de cumparat lapte condensat. E atat de bun si atat de multe deserturi si prajituri se pot face cu el..Citeste continuarea
Inapoi la marimea 38 :)
Postat de: Sylvia in DietaPregatesc de ceva vreme aceste cateva randuri speram in urma cu cateva luni sa ajung sa le scriu intr-o zi … sa imi ating obiectivul. Am intitulat articolul inapoi la marimea 38 pentru ca acesta...Citeste continuarea
Ceaiuri din cozi de cirese
Postat de: Beea in FructeDupa cum se stie, cozile de cirese au proprietati medicinale recomandate in bolile cailor urinare. De asemenea au calitati antiinflamatorii si favorizeaza diureza.Citeste continuarea
Ciresica si beneficiile ei
Postat de: Beea in FructeSimtim o deosebita plecere atunci cand savuram pulpa zemoasa si dulce a acestui fruct. Insa, dincolo de orice satisfactie a papilelor gustative pe care o creeaza ciresica, trebuie sa tinem cont si...Citeste continuarea
Student in bucatarie (6): examenul de absolvire
Postat de: Cristi_Roman in TehniciSi iata ca am ajuns si la finalul povestirilor de la cursul culinar pe care l-am inceput in februarie si care s-a incheiat saptamana trecuta. Primul curs profesional de gatit din viata mea a fost...Citeste continuarea
Student in bucatarie (5): fructe de mare, salate, miel si multe poze
Postat de: Cristi_Roman in TehniciN-am mai scris de ceva vreme despre cursul meu culinar si fiindca am avut vacanta doua saptamani, de Paste, si apoi cu mare bucurie am reasteptat iar inceperea cursurilor. Plus munca din...Citeste continuarea
Cafea bombon
Postat de: Beea in BauturiEste o cafea delicioasa specifica din Valencia (Spania), care, cu timpul, a devenit o bautura foarte cunoscuta in intreaga peninsula Iberica.Citeste continuarea
Manastirea Sfanta Maria de la Techirghiol
Postat de: carmenvlad in Bucataras hai huiAl doilea lacas de cult, pe care l-am vizitat este Manastirea Sfanta Maria de la Techirghiol. Un loc cu o arhitectura si o gradina interioara aparte, cu coloane si bolte de o frumusete cre pare...Citeste continuarea
Manastirea Sfanta Elena de la Mare
Postat de: carmenvlad in Bucataras hai huiDe multe ori pasii te indreapta spre locuri indepartate, cand de fapt langa tine se gasesc locuri minunate, incarcate de farmec si cu o multime de povesti care de care mai frumoasa si plina de...Citeste continuarea
Cum sa facem germeni de legume in casa...
Postat de: lilik in Cu de toateSigur fiecare din noi a incercat macar o data sa-i manance si daca v-au placut de ce sa nu-i faceti acasa?!Contin multe vitamine si ajuta organismul,in plus economisim ceva mai ales cu vremurile...Citeste continuarea
Camara bucatarasilor. Cine ma ajuta?
Postat de: Bucataras in Cu de toateDragii mei, a venit timpul sa ma ajutati din nou pentru a aduce in Camara ce va doriti. Pentru aceasta, va invit sa vizitati siteul www.decorix.ro, partenerul nostru, pentru a-mi da sugestii...Citeste continuarea
10 informații interesante despre căpșuni
Postat de: ella49 in FructeAmfost surprinsa sa aflu cite beneficii poti avea de pe urma unei cure cu capsuniCiteste continuarea
5 alimente sanatoase
Postat de: ella49 in AlimenteIata 5 alimente sanatoase si citeva din beneficiile lorCiteste continuarea
Pensiunea Cheile Rasnoavei
Postat de: Bucataras in Bucataras hai huiAm petrecut un week end in zona Bran - Rasnov si am descoperit un colt de Rai. Departe de lumea dezlantuita ...Citeste continuarea
Junii Brasovului
Postat de: Ramonica in Bucataras in orasPentru cei care nu au auzit de ei sau nu i-au vazut, m-am gandit sa pun cateva poze.Citeste continuarea
Tarhonul
Postat de: lili in CondimenteEu deja am taiat tarhonul....dar iata ce am citit despre el:Citeste continuarea
Cum se extrage clorofila din spanac
Postat de: Cristi_Roman in TehniciClorofila se gaseste in special in legumele frunzoase, iar spanacul este ingredientul care are cea mai mare cantitate de clorofila, aproximativ 1%.Citeste continuarea
Restaurant Karishma
Postat de: susu in RestauranteChiar daca am fost cu mult timp in urma am fost foarte multumita de mancare si servicii. Am ales pentru ziua mea acest restaurant datorita faptului ca iubesc mancarea indiana.Citeste continuarea
Cum sa mananci sanatos in 7 pasi simpli!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasGazeta Sporturilor va distribui in fiecare joi, impreuna cu ziarul, 7 carti despre alimentatie care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca:“Adevarul despre alimentatia romanilor”, primul...Citeste continuarea
Ce mâncăm şi gătim _glutamat de sodiu E 621
Postat de: gratziela in AlimenteSufletul îmi spune că există un mare adevăr în simţirea ta, pe care, fără să vrei,îl ignori, sau poate că nu l-ai perceput incă. Este medicul din tine, ale cărui limite tind spre...Citeste continuarea
CIOCOLATA: Puţină istorie
Postat de: Ade200 in AlimenteOriginea cuvântului e controversată. Pentru unii provine din choco ” (zgomot) şi ” alte ” : apă, derivând din cuvintele aztece ” tchoco ” şi ” lattle ” semnificând zgomotul...Citeste continuarea
Sat traditional corean
Postat de: mitinita in Bucataras hai huiParca de mult nu v-am mai dus hai hui...Citeste continuarea
Concursul "Kotanyi te provoaca" si-a desemnat cistigatorii!
Postat de: Bucataras in ConcursKotanyi aniverseaza 130 de ani de traditie si savoare! Incepind de astazi, timp de 3 saptamini iti testezi pe bucataras.ro cunostintele culinare si poti avea sansa de a cistiga premii utile...Citeste continuarea
Uleiul de nuci – inedit, gustos, hranitor, sanatos
Postat de: Cristi_Roman in AlimenteAm descoperit de curand uleiul de nuci si tare mult m-am indragostit de el. Am mai demult un mic ghid legat de tipurile de uleiuri si de oteturi din toata lumea, asa ca atunci cand am vazut in...Citeste continuarea
Ce nu stiam despre OTET ,,,
Postat de: Dya in TipsuriOtetul contine taninuri naturale care contribuie la conservarea alimentelor, dar şi compusi ce combat germenii, are proprietati antibiotice si antiseptice.Citeste continuarea
Concurs cu super premii: "BlogGospodina"
Postat de: Bucataras in ConcursLaura Laurentiu (www.retetecalamama.ro) va invita la concurs! In joc sint premii atractive...Citeste continuarea
Codul bunelor maniere in bucatarie
Postat de: Dya in TipsuriSfaturi pentru gazda perfecta :D sau ma rog, aproape perfecta!Citeste continuarea
Masina de feliat, electrica
Postat de: Ina in Ustensile de bucatariePentru cei ce doriti acest produs, nu ezitati sa-l achizitionati. Vi-l recomand cu toata increderea! >:D<Citeste continuarea