Sfaturi practice in bucatarie - partea a II -a
Postat de: Dya in TipsuriO serie de sfaturi adunate din diverse ghiduriCiteste continuarea
Sfaturi practice in bucatarie - partea I
Postat de: Dya in TipsuriVa prezint o parte din sfaturile "furate" de la cei prin preajma carora am stat in bucatarie dar si adunate din diverse reviste. Poate ca le stiati sau nu, insa doresc sa le impartasesc si celor...Citeste continuarea
Varza ornamentala
Postat de: Mihaela11_jo in Bucataras hai huiCati dintre noi nu am fost pacaliti cand am vazut pentru prima oara aceasta varza ornamentala?Citeste continuarea
Cum să pregăteşti Friptură de miel, pentru masa de Paşte
Postat de: panacris in TipsuriAm primit de la prietena mea pe mail un "Tratat privind mielul cum ar trebui ales si gatit". Tratatul are vreo 105 pagini cu multe si variate retete din carne de miel. Voi experimenta si eu...Citeste continuarea
Baharat turcesc
Postat de: mitinita in CondimenteUn amestec interesant de condimente,folosit la condimentarea carnii de miel,peste,pui,vita si a supelor. In Orientul Mijlociu, sunt intalnite mai multe feluri de baharat. Mai multe informatii...Citeste continuarea
Din gradina inimii mele , din gradina mea .
Postat de: mihaelar63 in Cu de toateDin gradina inimii mele ofer cele mai alese sentimente insotite de imagini din gradina mea , cu ocazia zilei de Florii , tuturor sarbatoritelor -sarbatoritilor, tuturor prietenelor bucatarase .Citeste continuarea
Primul meu cooking session
Postat de: alice_ciobanu in Cu de toateWeekendul ce tocmai a trecut (adică 15-16-17 aprilie 2011) am participat la primul meu cooking session :))...Yupiii!!!Citeste continuarea
Celebrul Robert Rainford ne vorbeste despre carnea de miel
Postat de: Bucataras in TehniciUn bucataras celebru, Robert Rainford, ne invata cum putem folosi mai bine pentru masa de Pasti carnea de miel pentru a prepara retete de Pasti din miel ...Citeste continuarea
De ce mancam oua rosii de Pasti?
Postat de: rocsi_1612 in Bucataras in orasAm gasit acest articol intr-o revista culinara si m-am gandit sa il impartasesc cu voi.Mie mi se pare interesant.Citeste continuarea
Un vierme mic
Postat de: gaby_d in Cu de toateAm gasit-o intamplator pe un blog pe care-l citesc frecvent. E atat de frumoasa si cu miez. Cititi-o si voi.Citeste continuarea
Student in bucatarie (4): Printre calcani, somoni si pastravi
Postat de: Cristi_Roman in TehniciUn alt modul important al cursului culinar pe care il urmez a fost legat de pesti: filetare, portionare, preparare. Am gasit ca material de lucru un calcan de 12 kilograme (turbot), mai multi...Citeste continuarea
Sarbatoarea Floriilor
Postat de: carmenvlad in Cu de toateVreau ca odata cu celebrarea aceastei minunate sarbatoare sa urez tuturor Florilor de pe Bucataras.ro multa sanatate si “La multi ani!” si sa va ofer cateva imagini cu flori din casa si...Citeste continuarea
Ciuperca tibetana sau ciuperca de iaurt
Postat de: jolygina in Legumenu am stiut unde sa trec aceasta zisa reteta (ii spn zisa pentru ca nu prea este greu de preparat)Citeste continuarea
Dr. Mihaela Bilic: Cum sa mancam de Pasti
Postat de: Bucataras in DietaSpecialistul revistei Ciao in nutritie este dr Mihaela Bilic. Cititi sfaturile acesteia despre cum trebuie sa mincati de Pasti pentru a nu avea probleme cu greutateaCiteste continuarea
Interviurile Bucataras: Susu!
Postat de: Catalin in BucatarasiiAvem conditie fizica buna, asa ca tinem ritmul interviurilor. Descoperiti-o pe Susu!Citeste continuarea
Despre condimentele chinezesti-sosul de soia
Postat de: AndreeaJ in Bucataras in orasAr fi trebuit sa incep cu aceasta postare mai demult, insa nu m-am gandit ca o mica discutie pe tema sosurilor si uleiurilor chinezesti poate fi atat de importanta. Asa ca astazi m-am decis sa va...Citeste continuarea
Azi trimit premiile concursului Cirio catre cistigatori!
Postat de: Bucataras in ConcursCirio si bucataras.ro te provoaca la un super-concurs!Citeste continuarea
Florile mele pentru voi
Postat de: cris2711 in Cu de toateVa ofer florile mele din gradina cu dragCiteste continuarea
Interviurile Bucataras: Anca (postavaru)
Postat de: Bucataras in BucatarasiiUn nou interviu sincer si frumos, in care Anca (postavaru pe bucataras.ro) ni se destainuieCiteste continuarea
Manastirea Kykkos - Cipru
Postat de: Mihaela11_jo in Bucataras hai huiO istorie impresionanta si zbuciumata a Manastirii Kykkos din CipruCiteste continuarea
Legenda primaverii
Postat de: mitinita in Cu de toateDaca are si o legenda atunci e si mai frumoasa!Citeste continuarea
Barbecue Rub (eu ii zic crusta barbecue pt gratar)
Postat de: aziz in CondimenteHai Hui prin Maramures (3) Suior cota 1000
Postat de: diaconta in Bucataras hai huiAm promis ca o sa revin sa va fac cunostinta cu alte locuri minunate din Maramuresul meu. Sunt unele locuri altfel decat altele,locuri care ti se lipesc de suflet la primul contact.Citeste continuarea
Competiţia Internaţională Culinară Europe-Asia Rusia-Ecaterinburg: Romania locul 3 din 28 de tari!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasViata mea in restaurant
Postat de: Cristi_Roman in RestauranteCum-necum se cam fac doua luni de cand lucrez in restaurantul asiatic de care v-am zis mai demult. Nu conteaza cifrele, datele, etc – ci conteaza ce-am acumulat in aceasta perioada sau, mai...Citeste continuarea
Atentie, dupa prinz vom opri logarea pentru citeva ore!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasMutam siteul in casa noua, adica in data-centerul Hostway. Astfel, pentru citeva ore vom opri posibilitatea de logare. Va cerem scuze pentru acest inconvenient. Ne reintilnim dupa ce aranjam prin...Citeste continuarea
Azi, restaurantul Bucatarasul cel dibaci lanseaza un program de educatie culinara!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasMiercuri, 30 martie 2011, restaurantul "Bucatarasul cel dibaci" lanseaza programul de educatie culinara "Secretele bucatarasului". Proiectul va cuprinde 5 seminarii gratuite adresate publicului...Citeste continuarea
Guacamole
Postat de: argentina in Vegan/Raw veganGUACAMOLE este o reteta simpla pentru una face un aperitiv.Am gasit-o pe un site american si mi-am permis s-o traduc pentru voi..Incepeti prin a amesteca lamiie,sare,piper Cayen, trei fructe de...Citeste continuarea
La muzeul de ceara...
Postat de: mitinita in Bucataras in orasPe unde nu va port eu...Citeste continuarea