vero_closca

1

Bucataras
incepator

TULCEA

Bucataras din 17.03.2010

RETETE260
PRIETENI84
Retete / Paste

Salata picanta de vara cu paste

In Paste la 6 Aug 2011

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj,se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.Legumele se spala,se curata si se taie dupa preferinta.Se adauga ceapa taiata rondele,ardeiul iute tocat cat mai fin,patrunjelul taiat mai mare.Din uleiul de masline,sucul de lamaie ,sare si...

Paste cu ciuperci, kaizer si masline

In Paste la 12 Mai 2011

Pui la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet. Separat maslinele se oparesc pt a nu mai fi sarate. Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc usor cateii de usturoi, apoi se adauga kaizerul taiat bastonase subtiri si ciupercile taiate felii. Se calesc pana scade sosul pe care il...

Paste cu ciuperci si parmezan

In Paste la 29 Sep 2010

se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. ciupercile se curata,se feliaza si se pun sa se caleasca in uleiul de masline.cand scade zeama pe care o lasa se adauga laptele si parmezanul ras pe razatoarea mare.se lasa sa se topeasca...

Paste picante cu ton si dovlecel

In Paste la 16 Aug 2010

legumele se spala si se taie cubulete. tonul se scurge de surplusul de ulei. intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga cubuletele de dovlecel sa se caleasca usor. se adauga ardeiul si dupa ce se inmoaie putin se pun si rosiile si ardeiul iute taiat in rondele subtiri. se...

Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui

In Paste la 28 Iun 2010

Pieptul de pui si spanacul se spala si se usuca cu un servet. Pieptul de pui se taie in 4 si se pune la calit in 1 lingura ulei de masline. Cand este rumenit pe toate partile se adauga frunzele intregi de spanac,rosiile taiate felii,sare si piper si se lasa sa se patrunda bine. Intr-o alta...

Farfalle cu " petale" de salam picant

In Farfalle la 26 Mai 2010

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Salamul se taie felii si se prajeste pe ambele parti,rezultand niste cosulete pe care apoi le tai in doua,ca niste petale. Ardeiul se taie julien si se caleste in ulei,apoi se adauga usturoiul tocat ,apoi rosiile. Se condimenteaza cu...

Penne cu legume mexicane si mezeluri

In Penne la 18 Mai 2010

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Salamul si kaizerul se taie cubulete si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,apoi se adauga si usturoiul tocat marunt si amestecul de legume mexicane. Se calesc pana se inmoaie legumele apoi se adauga si rosia taiata cubulete,sare,piper si...

Taitei cu dovlecei

In Paste la 17 Mai 2010

se fierb taiteii dupa instructiunile de pe pachet apoi se clatesc cu apa rece.intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat marunt,se adauga apoi carnaciorii taiati marunt si dovleceii taiati felii subtiri.cand se inmoaie dovleceii se adauga rosiile maruntite,sare,piper si cimbru.se lasa pe foc inca 5...

Paste cu parizer

In Fusilli la 7 Mai 2010

pui pastele sa fiarba in apa usor sarata dupa instructiunile de pe pachet,apoi le clatesti rapid sub jet de apa rece.cureti rosiile de pielita si de seminte si le tai cubulete.la fel, tai cubulete ardeiul si parizerul.pui intr-o tigaie uleiul,cateii de usturoi taiati felii,parizerul si calesti...

Paste cu morcov si salam

In Penne la 30 Mar 2010

fierbi pastele in apa cu putina sare dupa instructiunile de pe pachet. intr-o tigaie calesti cateii de usturoi in uleiul de masline,adaugi morcovul taiat rondele,ardeiul fasii,salamul in cubulete si lasi sa se caleasca putin,apoi adaugi rosia curatata de pielita si seminte si taiata cubulete...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 04.11.2011

Orez cu carnita de porc la tigaie

publicat la 04.11.2011

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Nu te mai subestima. Asta e treaba sefului tau.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]