Taitei cu dovlecei

de vero_closca in Paste, 17 Mai 2010 | 5527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet taitei
  • 3 dovlecei tineri
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 3 carnaciori afumati
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru sau oregano
  • 3 linguri ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu dovlecei:

se fierb taiteii dupa instructiunile de pe pachet apoi se clatesc cu apa rece.intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat marunt,se adauga apoi carnaciorii taiati marunt si dovleceii taiati felii subtiri.cand se inmoaie dovleceii se adauga rosiile maruntite,sare,piper si cimbru.se lasa pe foc inca 5 minute,apoi se adauga pastele,se amesteca si se servesc.

pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza