Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui

de vero_closca in Paste, 28 Iun 2010 | 11446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g cus-cus
  • 3 linguri ulei de masline
  • cateva fire de sofran
  • 1 lingurita curry
  • 750 ml supa de pui sau legume
  • 1 piept de pui
  • o mana de frunze de spanac
  • 4 rosii
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui:

Pieptul de pui si spanacul se spala si se usuca cu un servet. Pieptul de pui se taie in 4 si se pune la calit in 1 lingura ulei de masline. Cand este rumenit pe toate partile se adauga frunzele intregi de spanac,rosiile taiate felii,sare si piper si se lasa sa se patrunda bine.

Intr-o alta craticioara se incalzeste restul de ulei,se adauga cus-cus-ul si se caleste putin apoi se stinge cu supa de pui. Cand incepe sa fiarba de adauga sofranul, curry-ul, sare si piper dupa gust si se mai tine pe foc cam 5-7 minute. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute sa se umfle.

Se serveste cus-cus-ul cu pui si sos de legume.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
''Scoici ''picante