Paste picante cu ton si dovlecel

de vero_closca in Paste, 16 Aug 2010 | 6178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 250g ton in ulei de masline
  • 500g rosii
  • 1 ardei
  • un dovlecel
  • 1 crenguta cimbru verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu ton si dovlecel:

legumele se spala si se taie cubulete.

tonul se scurge de surplusul de ulei.

intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga cubuletele de dovlecel sa se caleasca usor.

se adauga ardeiul si dupa ce se inmoaie putin se pun si rosiile si ardeiul iute taiat in rondele subtiri.

se potriveste gustul cu sare si piper si se adauga si tonul.

se amesteca usor cu pastele fierte ( dupa instructiunile de pe pachet), scurse si clatite sub jet rapid de apa rece.

se presara cimbru tocat fin si se servesc!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu ton si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

18.08.2010, 23:48

tre sa fac si eu, ca demult n-am mai papat de-astea! 5 furci

Julie 1

21.08.2010, 22:04

5 furci si de la mine!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:06

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, sos de rosii si pesto