Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot

de katty in Multicooking, 27 Aug 2021 | 3126 vizualizari

 

Retete de suflet
De data asta am folosit aparatul slow cooker Crock-Pot pe post de cuptor si mi-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 3 zucchini tineri
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura ulei
  • marar verde
  • smantana sau iaurt pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot:

Spalam zucchini, ii taiem capetele si il taiem in doua jumatati pe lungime. Fiecare jumatate o taiem in doua jumatati. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele, pastrand pe margine putin miez. Partea scoasa o radem pe razatoarea mare si o pastram.

Tocam ceapa marunt. Amestecam carnea tocata cu ceapa, orezul spalat si scurs, jumatate din partea rasa de zucchini, sare, piper dupa gust si cimbru . Presaram putina sare in fiecare bucatica de zucchini si umplem cu amestecul de carne tocata.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 120 de grade.

Cand aparatul este incalzit, punem uleiul, rosiile, restul de miez de zucchini dat pe razatoare, foile de dafin, sare si piper, apoi asezam bucatile de zucchini umplut si lasam la copt pentru o ora. Dupa ce timpul a trecut presaram mararul si oprim aparatul.

Servim zucchini calzi, optional cu smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune