Zarzavat

de gaby_gabytza in Bulion, 12 Sep 2011 | 8190 vizualizari

 

eu am facut la cazan si avea un miros nemaipomenit

 

INGREDIENTE

  • 7 kg ardei capia
  • 7 kg ardei
  • 5 kg rosii
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa
  • 2 plicuri conservant
  • sare
  • 1 l ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Spalam ardeii si ii curatam de seminte, ii taiem bucatele si ii dam prin masina de tocat. Spalam rosiile si tot asa le dam prin masina de tocat. Curatam morcovul si il dam prin razatoare. Curatam ceapa, o taiem si o punem la calit cu sticla de ulei, adaugam rosiile si lasam putin sa fiarba impreuna. Dupa adaugam ardeii si morcovii si lasam sa fiarba pana cand vedem ca a scazut zeama, iar dupa il luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt, plicurile de conservant si sarea dupa gust. Le amestecam si lasam sa se raceasca o noapte.Dupa punem in sticle sau borcane infiletate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii pasate pentru iarna