Zarzavat

de gaby_gabytza in Bulion, 12 Sep 2011 | 8750 vizualizari

 

eu am facut la cazan si avea un miros nemaipomenit

 

INGREDIENTE

  • 7 kg ardei capia
  • 7 kg ardei
  • 5 kg rosii
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa
  • 2 plicuri conservant
  • sare
  • 1 l ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Spalam ardeii si ii curatam de seminte, ii taiem bucatele si ii dam prin masina de tocat. Spalam rosiile si tot asa le dam prin masina de tocat. Curatam morcovul si il dam prin razatoare. Curatam ceapa, o taiem si o punem la calit cu sticla de ulei, adaugam rosiile si lasam putin sa fiarba impreuna. Dupa adaugam ardeii si morcovii si lasam sa fiarba pana cand vedem ca a scazut zeama, iar dupa il luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt, plicurile de conservant si sarea dupa gust. Le amestecam si lasam sa se raceasca o noapte.Dupa punem in sticle sau borcane infiletate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]