Zacusca

de Dana_Retetegg in Zacusca, 4 Dec 2010 | 6021 vizualizari

 

Uite ca am pregatit si zacusca. Nu in cantitati mari, pentru pus la borcane, ci pentru noi, cateva portii, de pofta.

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 3 ardei
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • 4 ciuperci
  • sare
  • patrunjel
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca:

Am pus la copt vinetele si ardeii. Intre timp am tocat ceapa si ciupercile cu robotul marunt.

Cand s-au copt vinetele le-am curatat si le-am taiat marunt (eu nu le tai cu robotul, pentru ca nu-mi place sa le pregatesc pasta, ca pentru salata). Le fel am procedat si cu ardeiul copt.

Ceapa si ciupercile le-am pus la calit, am adaugat apoi vinetele, ardeii si rosiile taiate cuburi. Am amestecat bine, am potrivit de sare si am lasat sa fiarba. Am continuat insa sa amestec din cand in cand sa nu se prinda de cratita. Spre final am adaugat si verdeata.

A iesit o zacusca foarte buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de Vinete